БЎЛАЖАК МУСИҚА ТАЪЛИМИ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ ЧОЛҒУ ИЖРОЧИЛИГИ ОРҚАЛИ ЭСТЕТИК ТАФАККУРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ТАШКИЛИЙ-ПЕДАГОГИК МАЗМУНИ - Саматова, Д.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада бўлажак мусиқа таълими ўқитувчиларининг эстетик тафаккурини чолғу ижрочилиги орқали ривожлантиришнинг ташкилий-педагогик мазмуни очиб берилган. Бўлажак мусиқа таълими ўқитувчиларининг эстетик тафаккурини ривожлантиришда чолғу ижрочилигининг аҳамияти ва педагогик жиҳатлари кўрсатиб берилган.