MOLEKULYAR FIZIKA BO‘LIMI MAVZULARINI O‘QITISHDA YANGICHA METODIK YONDASHUV - Karimova, O.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ushbu maqolada issiqlik hodisalarini kuzatish imkoniyati bo‘lgan issiqlik dvigatellari to‘g‘risidagi tushunchalarni zamonaviy ta’lim texnologiyalardan foydalangan holda o‘quvchilarning mantiqiy fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishning yangicha metodik asoslari bayon etilgan.