ПРОБЛЕМНОЕ ОБУЧЕНИЕ - КАК ОДИН ИЗ ИННОВАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ ОБУЧЕНИЯ ИДИОМАТИЧЕСКИМ ВЫРАЖЕНИЯМ АНГЛИЙСКОГО ЯЗЫКА СТУДЕНТОВ ФИЛОЛОГОВ - Калабаева, М.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Бугунги кунда муаммоли ўқитиш технологияси чет тилларини ўқитишнинг жуда кенг кўламли масалаларини ҳал қилишда фаол фойдаланилмоқда, гарчи замонавий лингводидактик парадигмада идиоматик компетенцияни шакллантириш ва такомиллаштириш учун ундан фойдаланиш тажрибаси мавжуд эмас.