THE BASICS OF THE TRAINING METHOD IN WRESTLING SPORT - Jumaniyazov, Q.T.; Utepbergenova, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ushbu maqolada kurashchilarni zamonaviy pedagogik tayyorlash tamoyillari, o‘qituvchi faoliyati ko‘rsatilgan. Shuningdek, sport kurashida ko’rgazmalilik tamoyilini amalga oshirish uchun o’qituvchining vazifalari ko‘rsatilgan.