WEB-ДИЗАЙН ВА WEB - ДАСТУРЛАШ ФАНЛАРИДАН ЛАБОРАТОРИЯ ВА МУСТАҚИЛ ТАЪЛИМНИ ТАШКИЛ ҚИЛИШНИНГ ЗАМОНАВИЙ УСУЛ ВА ВОСИТАЛАРИ - Атаджанов, Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақола Wеб-технология ва дастурлаш фанидан талабаларнинг мустақил ишларини ташкил этишга бағишланган. Талабаларнинг мустақил ишларини ташкил этишнинг онлайн тизимлари ўрганилади.