АНЕСТЕЗИОЛОГИЯ ВА РЕАНИМИМАТОЛОГИЯ ФАНИДА АМАЛИЙ КЎНИКМАЛАРНИ ЎҚИТИШ ВА БАҲОЛАШ МЕТОДИКАСИ - Ахмадалиев, Ш.Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада тиббиёт олийгоҳларининг хозирги кунда анестезиология ва реаниматология фанига киритилган қатор амалий кўникмаларни самарали ўқитиш учун керакли усуллар ва инновацион ёндашувлар хақида энг сўнгги маълумотлар келтирилган. Жумладан, имитацион ва симуляцион ўқитиш усуллари хақида тўхталиб ўтилган. Мануал кўникмаларни баҳолаш усуллари ёритилган.