ОҚЫЎШЫЛАРДЫҢ МУЗЫКАЛЫҚ УҚЫПЛЫЛЫҒЫН РАЎАЖЛАНДЫРЫЎДЫН КОГНИТИВ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ - Пазылов, М.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада ўқувчиларнинг иқтидорини ривожлантиришда мусиқий тарбиянинг аҳамияти ва таълим жараёнида когнитив ёндашувнинг ҳусусиятлари ҳақида сўз юритилади.