РАЗВИТИЕ ФИЗИЧЕСКИХ КАЧЕСТВ В ВОЛЕЙБОЛЕ - Ниязов, А.Т.; Баватов, Ф.; Толыбаева, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада ўйинда юқори натижаларга эришишингиз мумкин бўлган волейболчиларда жисмоний фазилатларни ривожлантириш методологияси тасвирланган, волейбол жисмоний тарбиянинг бир қисми сифатида жуда машҳур ва ажойиб спорт туридир, мақолада олий ўқув юртлари талабалари учун волейболнинг ўрни тасвирланган.