СИФАТЛИ ТАЪЛИМ БЕРИШДА ТАЛАБАЛАРНИНГ КОММУНИКАТИВ КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Абдиев, Б.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада сифатли таълим беришда замонавий усулларнинг, дидактик материалларнинг ва таълим берувчининг фаолияти замонавий педагогик фан доирасидан таҳлил қилинган. Сифатли таълимда талабаларда коммуникатив компитенциясининг ўрни ва роли тўғрисида кенг таҳлил этилган.