ҚАРАҚАЛПАҚ САЗ ӘСБАПЛАРЫ ҲӘМ САЗЛАРЫ - Абдисултанов, Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Қорақалпоқ халқ чолғуларининг кўп асрлар давомида сақланиб келганлиги ва қайта ишланиши, тузилиши, хофизлар ва созандалар томонидан ижро қилинган достон ва ҳалқ куйлари акс эттирилган.