ЖУРНАЛИСТ ДӨРЕТИЎШИЛИГИНДЕ ПЕРИФРАЗАЛАРДЫҢ ХЫЗМЕТИ - Пирниязова, А.К.; Каллибекова, Г.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада даврий матбуот материалларидаги тасвирий восита – перифразалар ҳақида фикр юритилган. Газета тилидаги перифразалар ўн битта гуруҳларга бўлиб ўрганилган.