ТИЛЛАРНИ ЧОҒИШТИРМА ЎРГАНИШНИНГ ЛИНГВОКУЛЬТУРОЛОГИК ЖИҲАТЛАРИ - Кудайбергенова, С.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақола тилларни чоғиштирма ўрганишнинг лингвокультурологик жиҳатлари ва тилларни қиёслаб ўрганиш методининг қўлланилиши ҳақида. Тилларнинг қиёсий таҳлили феъл семантикасининг ҳам ҳар томонлама - тил ҳам идиоэтник хусусиятларини текшириш имкониятини беради.