ДИАХРОН ӘДИСТЕ ИЗЕРТЛЕНГЕН ИНГЛИС ТИЛИНДЕГИ ӨЗЛЕСКЕН СӨЗЛЕРДИҢ АНАЛИЗИ - Бердиханова, А.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу таклиф этилаётган мақола эмпирик шаклда ёзилган бўлиб, унинг мақсади ўзлаштирма сўзларнинг фарқларини таҳлил қилишдир. Яъни ўзлаштирма сўзларнинг сони тилнинг йўколишига эмас, балки ривожланишга сабаб бўлган.