РУС-БУХОРО УРУШЛАРИДАГИ ҲАРБИЙ ҲАРАКАТЛАР ТАРИХИНИНИГ МАНБАЛАРДА ЁРИТИЛИШИ - Каландарова, Ф.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мазкур мақолада рус-бухоро урушларидаги ҳарбий ҳаракатлар ва уларнинг асосан маҳаллий манбаларда ёритилиши ҳақида сўз юритилади. Шунингдек, мазкур манбалариннг муаммонинг ёритишдаги қиёсий таҳлили амалга оширилган.