MARGANETS BILAN LEGIRLANGAN KREMNIYDA MANFIY MAGNIT QARSHILIK - Madjitov, M.X. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Kremniyda past haroratli diffuziya usuli bilan marganets kirishma atomlari magnit nanoklasterlarini hosil qilish orqali xona haroratida katta manfiy magnit qarshilik hodisasi kuzatilgan. Kremniydagi marganets nanoklasterlari konsentratsiyasini boshqarish orqali manfiy magnit qarshilik qiymatini boshqarish mumkinligi ko‘rsatilgan.