СВЕРХВЫСОКОЧАСТОТНАЯ ОБРАБОТКА КАРБИДКРЕМНИЕВЫХ ДИОДОВ ШОТТКИ Au-TiBx-n-SiC 6H - Камалов, А.Б.; Абдижалиев, С.К.; Абдуллаева, Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада кремний карбиди асосида яратилган Шотки барьерли диодли структураларнинг электрофизик хусусиятларига ўта юқори частотали нурланишларининг таъсири бўйича олиб борилган ишларнинг натижалари баён этилган.