ОИЛАДА МУСИҚА ЁРДАМИДА БОЛАДА ЭСТЕТИК ТАРБИЯНИ ШАКЛЛАНТИРИШ МЕТОДЛАРИ - Сеит-Энон, Амиде Юсуф қизи (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада оила муҳитида мусиқий ва эстетик тарбия ёрдамида болада истеъдодни ривожлантириш воситалари ёритилган. Оиладаги мусиқа ёрдамида болада эстетик тарбияни шакллантириш методлари кўрсатиб берилган.