ВЕБ СЕРВИСЛЕР ЖӘРДЕМИНДЕ ОҚЫЎШЫЛАРДЫҢ БИЛИМЛЕРИН БАҲАЛАЎ ҲӘМ АНАЛИЗЛЕЎ ИМКАНИЯТЛАРЫ - Кутлымуратова Д.A.; Турдышов, Д.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада ўқитувчининг ахборот компетентсиясини ошириш, веб-хизматлардан фойдаланган ҳолда талабалар билимини баҳолаш ва таҳлил қилиш, шунингдек, талабаларнинг билим ва кўникмаларини аниқлаш ва баҳолашда веб-хизматлардан самарали фойдаланиш усуллари ҳақида сўз боради.