ФАКТОРЫ МОДЕРНИЗАЦИИ ОБРАЗОВАНИЯ В ПОВЫШЕНИИ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ КОМПЕТЕНТНОСТИ ВОЕННЫХ ПРЕПОДАВАТЕЛЕЙ ПО ИНОСТРАННЫМ ЯЗЫКАМ - Жарылкасынова, Г.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада ҳарбий соҳада таълим олувчи мутахассисларнинг инглиз тилида ўз касбий компетентлигини ривожлантириш борасида келтирилган тавсиялар ҳақида маслаҳатлар ифода қилинган