СУЩНОСТЬ И ОСОБЕННОСТИ ГУМАНИЗАЦИИ АКСИОЛОГИЧЕСКОГО ВОСПИТАНИЯ СТУДЕНТОВ - Утемуратова, Ю.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада ўрганилаётган муаммо, гуманистик таълим тизимидаги камчиликлар таҳлил қилинган; педагогикада турли ғоялар ва йўналишлар кенг ўрганилган ва амалга оширилган: Қорақалпоқ халқ анъаналари; ижтимоий-маданий компетенция; Қорақалпоқ фольклори ва адабиётининг гуманистик ғоялари; Қорақалпоқ халқи этнопедагогикаси; қорақалпоқлар маданияти.