БОЛАЖАҚ СҮЎРЕТЛЕЎ ӨНЕРИ ОҚЫТЫЎШЫСЫНЫҢ КӘСИПЛИК КОМПЕТЕНЛИЛИГИН ҚӘЛИПЛЕСТИРИЎ МӘСЕЛЕЛЕРИ - Уразимова, Т.В.; Даулетов, С. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақола тасвирий санъат орқали бўлажак ўқитувчиларнинг касбий маҳоратини шакллантиришга бағишланган. Бу ерда эстетик тарбия муҳим роль ўйнайди, бу шахснинг дунёқараши, интеллектуал ва ижодий потенциалини ривожлантиришга ёрдам беради. Шунунг учун таълим жараёни ижодий одамнинг таълимга, мулоқот, ҳаётнинг турли соҳаларида ҳамкор бўлишга тайёр бўлиши керак.