ЁШ БАДИИЙ ГИМНАСТИКАЧИЛАРДА УМУМИЙ ЧИДАМЛИЛИКНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ УСЛУБИЙ ХУСУСИЯТЛАРИ - Тўйчиев, З.Ў.; Тўйчиева, Д.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ишда бадиий гимнастика бўйича дастур машқлари мураккаблашгани муносабати билан ёш гимнастикачиларнинг таёргарликнинг дастлабки босқичида ҳаракат сифатлари ва малакаларини шакллантириш масалалари кўриб чиқилган.