ИЧКИ ИШЛАР ХОДИМЛАРИНИНГ БИЛИШГА БЎЛГАН ҚИЗИҚИШИНИ ОРТТИРИШ ОМИЛЛАРИ - Гулямова, Г.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада, Ички ишлар ходимларининг билишга бўлган қизиқишини орттиришда илмий-ижодий рақобатнинг аҳамияти, дарс жараёнида, илмий тўгарак мажлисларида, илмий-назарий, илмий-амалий йиғинларда ва турли даража ва йўналишга эга бўлган кўрик танлов ва олимпиадаларда янада ўткирлашиши, ички ишлар ходимларида замонавийлик ва талабчанлик, ижодкорлик руҳини кўпроқ сингдириш лозимлиги борасида сўз юритилади.