КУРАШЧИЛАРНИНГ ТЕХНИК ҲАРАКАТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Еримбетов, Б.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада курашчиларнинг техник ҳаракатини машғулотлар ва мусобоқа фаолияти юкламалари орқали такомиллаштириш бўйича маълумотлар тақдим этилган.