TA’LIMDA TARIXIY-MADANIY MEROS VA O’QUVChILARNI MILLIY HUNARMANDChILIKKA O’RGATISh MASALALARI - Bekniyazov, B.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ushbu maqolada ta’limda tarixiy-madaniy meros va o’quvchilarni milliy hunarmandchilikka o’rgatish masalalari, maktabda o’quvchilarni aniq bir kasbga mehr qo’ydirishda tarixiy-madaniy meroslardan foydalanish va ushbu faoliyatda pedagoglarning hissasi haqida so’z yuritiladi.