ҚАРАҚАЛПАҚ БАЛАЛАР ПОЭЗИЯСЫНДА ҒӘРЕЗСИЗЛИК ЖЫЛЛАРЫНДАҒЫ ДИДАКТИКАЛЫҚ ҚОСЫҚЛАРДЫҢ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ - Атабаева, Е. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада мустақиллик даври Қорақалпоқ болалар шеъриятидаги дидактик мазмундаги қўшиқлар таҳлили қилинган. Шунингдек, ушбу қўшиқлардаги таълим ва тарбиявий аҳамиятга эга ғоялар ҳақида батафсиз сўз юритилган.