QORAQALPOQ XALQI VA JAHON XALQLARINING OG‘ZAKI IJODIDAGI MUShTARAK JIHATLAR - Allambergenova, G. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maqolada Qoraqalpoq xalqi badiiy og’zaki ijodiyoti va jahon folklorining bazi uzviy bog’liqlik tomonlari turk olimi Pinar Fedakar mehnatlari asosida tahlil qilingan. Shuningdek, qoraqalpoq folklorinin yangicha nuqtai nazarda o’rganish masalasi haqida fikr yuritilgan.