TÚRKMEN TILINDE GEMINACIYA QUBILISI - Chariev, Ch.D. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maqala túrkiy tillerdiń biri bolǵan túrkmen tilindegi geminant dawıssızlar yaǵnıy sozımlı dawıssızlar yamasa qos dawıssızlardıń tarixıy, sebepleri, payda bolıw sebepleri hám-de qollanılıw ózgesheliklerin, túrkmen tiliniń keyingi rawajlanıw tariyxında sozımlı dawıssızlardıń qollanılıw sheńberi keńeyip barǵanlıǵın úyreniwge arnalǵan.