ЭЛЕКТР ЭНЕРГИЯСИНИ ТАҚСИМЛАШ МАСАЛАСИНИ ЕЧИШНИНГ ДАСТУРИЙ ТАЪМИНОТИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ - Утеулиев, Н.У.; Оринбаев, А.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақола электр энергиясини тақсимлаш масаласининг математик моделини ва ечиш алгоритмлари учун Python дастурлаш тилида дастурий таъминот ишлаб чиқишга бағишланган. Дастурий таъминот ёрдамида сонли тажрибалар ўтказилган ва оптимал ечим олинган.