СИСТЕМА УПРАЖНЕНИЙ ПО ФОРМИРОВАНИЮ ОРФОЭПИЧЕСКОЙ КОМПЕТЕНЦИИ КУРСАНТОВ ВОЕННЫХ ВУЗОВ - Саримсакова, Н.К.; Рахманова, М.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада ҳарбий таълим муассасалари курсантларининг орфоэпик компетенциясини шакллантиришда машқлар тизимини янгилаш ҳақида айтиб ўтилган. Муаллифлар машқлар тизимини таҳлил қилишда ушбу мавзуни кўриб чиқадилар. Мақолада курсантларнинг орфоэпик компетенциясини шакллантиришнинг методикаси ва ундан фойдаланиш мисоллари келтирилган.