MADANIYAT VA SAN’AT SOHASIDA KREATIV TADBIRKORLIK FANI NAZARIYASI VA AMALIYOTINING SHAKLLANISHI - Sh.Salaydinov, B.; Qolqanatov, A.N. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Mazkur maqolada san’at va madaniyat sohasida tadbirkorlikning, ayniqsa kreativ tadbirkorlikning roli va ahamiyati haqida fikr yuritilgan. Yangi Oʻzbekistonda Prezidentimiz Sh. Mirziyoyevning rahnomaligida amalga oshiralayotgan yangi islohatlar va oʻzgarishlar, imkoniyatlar boʻyicha ilimiy tadqiqotlar olib borilgan. Ta’lim sohasida yoshlarga tadbirkorlikni oʻrgatishning ahamiyatiga alohida urg‘u berilgan.