FEATURES OF THE APPLICATION OF THE THEORY OF INVENTIVE PROBLEM SOLVING IN CREATIVE TECHNOLOGY IN HIGHER EDUCATION - Onarkulov, K.; Yakubova, Sh.; Yusupova, F. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqolada ijodiy (kreativ) masalalarini yechish nazariyasining asosiy qoidalari tahlil etilgan bo’lib, by qoidalar ob’ektiv qonuniyatlar asosida rivojlanishi ko’rsatib berilgan, ularni texnologiyalar rivojlanishi tarixidagi ilmiy va texnik ma’lumotlarni o’rganish natijasida aniqlanishi ko’rsatib berijgan.