UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA LABORATORIYA MASHG‘ULOTLARINI O‘TKAZISH METODIKASI (10-sinf misolida) - Kamolova, U.A.; Amirullayeva, B.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida laboratoriya mashg‘ulotlarini o‘tkazish tartibi, texnika xavfsizligi qoidalari, o‘lchash xatoliklari, kompetensiyaviy yondashuv asosida ishlab chiqilgan 10-sinf o‘quv dasturidagi laboratoriya mashg‘ulotlarini zamonaviy jihoz va vositalar yordamida o‘tkazish, undan olingan hisoblash natijalari, jadvallar keltirilgan.