РОЛЬ И СПЕЦИФИКА ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ИНТЕРАКТИВНЫХ МЕТОДОВ В УЧЕБНОМ ПРОЦЕССЕ - Каллибекова, Г.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада ўқувчиларнинг бир-бири билан янада кенгроқ ўзаро таъсирага ва ўқув жараёнида талабалар фаолиятининг устунлигига қаратилган интерфаол усуллар очиб берилган. Бундай машғулотларнинг мақсади - ўқувчи ёки тингловчи ўз муваффақиятини, интелектуал хаётийлигини хис қиладиган қулай ўқув шароитларини яратиш, бу ўқув жараёнини самарали қилади, билим ва қуникмаларини беради.