БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИНИНГ АКМЕОЛОГИК МЕХАНИЗМЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Даукеева, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Бўлажак ўқитувчи шахсини ривожлантиришнинг акмеологик компетенцияси назарий ва амалий тайёргарликнинг бирлиги ва касбий фаолиятни профессионал тарзда амалга ошириш қобилияти сифатида белгиланади.