BOʻLAJAK FIZIKA O’QITUVCHILARINING METODIK TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIRISHNING DOLZARB MUAMMOLARI - Bazarbaev, Z.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Pedagogika oliy ta’lim muassasalarida oʻquv jarayonini tizimli tashkil etish - boʻlajak fizika oʻqituvchilarining metodik kompetentligini oshirishga, bilim, koʻnikma va malakalari yuqori, mehnat bozoridagi kuchli raqobatga bardoshli kadrlarni tayyorlashda muʻhim oʻrin tutadi. Ushbu maqolada malakali kadrlar tayyorlashda yuksak samaradorlikka erishish uchun ta’lim va tarbiya jarayonini sifatli tashkil etilishning dolzarb masalalari keltirilgan.