РАЗВИТИЕ ТВОРЧЕСКОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ БУДУЩИХ ПЕДАГОГОВ НАЧАЛЬНОГО ОБРАЗОВАНИЯ В КОНТЕКСТЕ РАЗВИВАЮЩЕГО ОБУЧЕНИЯ - Балтамуратова, А.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада ривожлантирувчи таълим асосида бўлажак бошланғич синф ўқитувчиларнинг ижодий фаолиятини ривожлантириш масалалари ёритилган.