BASLAWÍSH KLASSLARDA MUZÍKA PÁNIN OQÍTÍWDA OYÍN TEXNOLOGIYaLARÍNAN PAYDALANÍW - Axetova, G.J. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Bul maqalada muzıka sabaǵında qollanılatuǵın oyın texnologiyaları haqqında sóz etiledi. Notalar, nota jolı, скрипка гилти, notalardıń jaylasıwı haqqında túsinikler kórip shıǵılǵan. Oyın qaǵıydalarına toqtalǵan.