БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИДА ХАЛҚ ОҒЗАКИ ИЖОДИ ВОСИТАСИДА ҲОЗИРЖАВОБЛИКНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК-ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Туребекова, Г.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада бошланғич синф ўқувчиларида халқ оғзаки ижоди воситасида ҳозиржавобликни шакллантиришнинг педагогик-психологик хусусиятлари масалалари кўриб чиқилади.