ЎҚИТУВЧИ ШАХСИ СТРУКТУРАСИДА ПЕДАГОГИК АРТИСТИЗМНИНГ АҲАМИЯТИ - Пиримбетов, Б.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада педагогик артистизм, унинг структураси ва функцияси, шунингдек, ўқитувчи шахси структурасидаги роли; педагог-артист меҳнатининг мақсади, вазифалари ва натижалари баён этилган. Шунингдек, ички ва ташқи артистизм, педагогик артистизмнинг таркибий қисмлари, у бажарадиган роллар таҳлил қилинган.