ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ЎҚУВ-ЛОЙИҲА ИШЛАРИНИНГ ЎРНИ - Бердиева, З.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада замонавий таълим беришда ўқувчиларда шахсий интеллектуал-ижодий қобилиятларни ривожлантиришнинг мақбул йўлларидан бири бўлган ўқув лойиҳа ишларини ташкил этишнинг методологияси ҳақида фикр юритилган.