«АЛПАМЫС» ДӘСТАНЫНЫҢ ӨГИЗ ЖЫРАЎ ВАРИАНТЫНЫҢ ҮЙРЕНИЛИЎИНДЕ Н.ДӘЎҚАРАЕВТЫҢ ОРНЫ - Турдымуратова, А.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада «Алпамыс» достонининг Огиз жиров вариантини ўрганишда Н. Давқараевнинг нуқтаи-назарлари, илмий тадқиқотлари ҳақида сўз боради.