ТЕҢЕЎЛЕРДИҢ ЛИНГВОКУЛЬТУРОЛОГИЯЛЫҚ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ (ҚАРАҚАЛПАҚ ХАЛЫҚ ҚОСЫҚЛАРЫ МЫСАЛЫНДА) - Сайманова, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада қорақалпоқ халқ қўшиқларида қўлланилган ўхшатишлар ва уларнинг юзага келишида маданий кодларнинг аҳамияти ҳақида сўз юритилади.