ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНДЕ ЖАНАПАЙЛАРДЫҢ АКСИОЛОГИЯЛЫҚ (БАҲАЛАЎШЫЛЫҚ) ХЫЗМЕТИ - Нзанова, С.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада қорақалпоқ тилидаги юкламаларнинг аксиологик функцияси ҳақида сўз юритилган. Нутқий мулоқотда сўзловчининг баҳо бериш муносабати очиб берилган.