THE PROBLEM OF DISCOURSE IN LINGUISTICS - Joldasova, G.B.; Klishbekova, G.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада мустақил равишда мавжуд бўлган ва ривожланаетган турли миллий мактабларда ривожланган тадқиқот хақида сўз боради. “Дискурс” тушунчасининг полисемантик ҳусусияти туфайли тилшунослар ўнинг асосий ҳусусиятларини ажратиб кўрсатишда қийналишади. Шунинг учун ҳам бу муаммо тилшуносликда ҳамон долзарблигича қолмоқда.