ЗЕЛЛИГ САББЕТТАЙ ХАРРИС - Абдиназимов, Ш.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақола америка тилшунослигининг атоқли вакилларининг бири Зеллиг Саббатей Харриснинг умри ва илмий тадқиқотларини аниқлашга бағишланган. Харриснинг дескриптив лингвистикани ривожлантиришдаги ўрни кўрсатилган. Муаллифнинг илмий таҳлил методларини такомиллаштиришга қўшган ҳиссаси, дистрибуция ва субституция, дискусс таҳлил методлари, морфологик таҳлилнинг уч босқичи, морфема назарияси ҳақида фикрлари берилган.