Шарқ алломаларининг шахс ҳуқуқий маданиятини шакллантиришдаги ҳиссалари - Арзиева, Б.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада шарқ алломаларининг шахс ҳуқуқий маданиятини шакллантиришдаги ҳиссалари, сиёсат, таълим жараёнида хуқуқий маданият ривожланиши, тарихи ва шаклланишининг ижтимоий-педагогик назарий асослари ҳақида сўз юритилган.