EPICAUTA ERYTHROCEPHALA (PALLAS, 1781) ТУРИНИНГ ЖАНУБИЙ ОРОЛБЎЙИДА ТАРҚАЛИШИ ВА БИОЭКОЛОГИК ҲУСУСИЯТЛАРИ - Сейлханова, А.Н.; Тилепов, Ж.; Калимбетова, Р.; Медетов, М.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада Epicauta erythrocephala турининг Жанубий Оролбўйида табиий ва антропоген ҳудудларида тарқалиши, биоэкологик ҳусусиятлари ва Epicauta erythrocephala турининг личинка босқичида чигирткасимонларнинг кузачаларида паразитлик қилиб қишлоқ хўжалига фойда келтири билан бирга имаго босқичида ўсимликлар билан озиқланиб қишлоқ ҳўжалигига зарари ҳақида келтириб ўтилган.