MAKTABGACHA TARBIYA YOSHIDA RIVOJLANISHNING PSIXOLOGIK VA IJTIMOIY SHART-SHAROITLARI - Saytbekova, S.; Smetova, G. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolaning kognitiv jarayonlarining xususiyatlarining psixologik va ijtimoiy sharoitlari, turli xil muloqot turlarining ta’siri orqali bolalarning shakllanishi va rivojlanishi haqida so’z boradi.