YUQORI QON BOSIMIGA EGA BO‘LGAN SHAXSLARNING INTELLEKTUAL TAHLILINI AMALGA OSHIRISH - Eshboyev, E.A.; Klicheva, F.G.; Valiyeva, Sh.T. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqolada sun’iy intellekt usullaridan foydalanib, mijozlardagi yuqori qon bosimi kasalligini bashorat qiluvchi dasturiy vosita algoritmi keltirilgan bo’lib, kuzatishlar natijasida to’plangan ma’lumotlarni masshtablash, ularni vizuallashtirish, bashorat natijalarini sonli va grafik ko’rinishda tasvirlash amalga oshirilgan.